profil kompanije
Dom > O nama > profil kompanije

2_副本.jpg3_副本.jpg总台背景_副本.jpg


O METO-u

METO , kao najprofesionalnija proizvođača brisača u Kini, uzima "najbolji međunarodni brend" i "proizvod prvog izbora za kupce" kao perspektiva preduzeća, stvara korisnu vrednost za kupovinu "najbolji odnos prema učinku i cijeni" kao misija. U domenu brisača, Meto je poznat po patentu, različitim stilovima proizvoda, stabilnim kvalitetom i jednim višenamjenjem. Od univerzalnog tipa do ekskluzivnog tipa i vrste narudžbe, ti serijski proizvodi uvek čiste vidno polje i uživaju u zadovoljstvu u vožnji vaših automobila. Meto Insistirano tokom celog uzimanja "služi klijentu da bude zadovoljan" kao cilj, i donosi jasno, sigurnost, ugodan osećaj za vozača - Lepota, na putu ... Profil kompanije:

Profil kompanije:

Xiamen METO Au delovi Industry Co, Ltd , lociran u kineskom prelepom luku - Xiamen , METO je osnovan 2004. Zgrada METO industrijske zone u 2011. Vlastiti 23000 kvadratnih metara, 60 miliona investicija. Nedavno ima oko 200 zaposlenih. METO je profesionalni proizvođač brisača koji se integriše sa R & D, proizvodnjom i prodajnim uslugama. Vlasnik mnogih ekskluzivnih patentnih sertifikata u Kini i inostranstvu, sa odličnom kreativnom sposobnošću, METO je onaj koji ima pretežno kompletno serijsko preduzeće. Glavna tri serije su "Univerzalni tip", "Specijalni tip", Multifunkcionalni tip ". METO -ova mekana četka brisača ima ekskluzivnu prednost u dizajnu, performansama brisača, smanjenju buke, sigurnosti, trajnosti itd. Usvojiti jedinstveni dizajn multifunkcionalnih adaptera Odgovara za model od 99% na putu, koji se takođe koristi i za nova vozila Benz, BMW, Audi, VW, Toyota i Honda.

METO je dobio sertifikat ISO9001: 2008 međunarodni sistem kvaliteta , dobio je TUV iz Njemačke, SGS izvještaj. Pored toga, implementiramo sistem kvaliteta ISO / TS16949 u 2012. godini i stekli "National Super Technology Enterprise", "Kineski poznati brend na tržištu auto dijelova" i "Top deset kompanija kineskih auto delova" .U isto vrijeme " METO " MARO proizvodi su prodati u više od 30 zemalja, kao što su Evropa, Amerika, Bliski Istok, Jugoistočna Azija i potpisali METO brend agenta sa mnogim zemljama, METO je napustio stalni tempo u pravljenju međunarodnog brenda. Imamo kancelarije u Pekingu , Šangaju , Guangdžouu, Chengduu u Kini, uglavnom su zaduženi za razvoj poslovanja i popratne usluge.

METO iskreno pozdravljamo kupce iz domaćih i stranih zemalja da nas kontaktiraju poštom ili čak posjetite nas da razgovaramo o poslovanju. Nastavićemo sa razvojem i unapređenjem poslovanja u obostranu korist sa našim preciznim upravljanjem, dobrim kvalitetom i odličnom uslugom.

Naša nada: biti najprofesionalniji proizvođač brisača, internacionalni najbolji brend "i" proizvod za kupce prvog izbora "

Naša misija: Najkvalitetnija cijena s dobrim kvalitetom

Naša vrijednost: integritet , preduzeće , servis , dijeljenje模具加工.jpg

Proizvodna linija


office.jpg

Ured


Warehouse.jpg

Skladište